Over Modelmatig

Modelmatig is sinds 2015 de website waar je alles kunt vinden over managementmodellen. Waar het begon als testblog, is de site inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en veelbezocht platform. Modelmatig geeft je samenvattingen van veel verschillende modellen uit de marketing, HRM, financiën en logistiek. Houd de site goed in de gaten, want er wordt geregeld nieuwe informatie toegevoegd die jou kan helpen bij het ontwikkelen van de organisatie.

Modelmatig in de praktijk

Krijg inzicht in de huidige bedrijfsvoering of ontwerp een business model voor een nieuw product of dienst. Met gerenommeerde managementmodellen, van de grootste denkers van onze tijd, breng je de gehele interne en externe omgeving in kaart. Of je nu een businessplan aan het opstellen bent voor jouw nieuwe bedrijf, of dat je een verslag in elkaar zet voor je opleiding.

Modelmatig biedt je alle kennis en middelen die nodig zijn om managementmodellen in de praktijk toe te passen.

Praktische voorbeelden helpen je opweg

De meeste managementmodellen zijn voorzien van een praktijkvoorbeeld, waarin het model wordt toegepast op een bestaand bedrijf. Heb je bijvoorbeeld geen idee hoe je een vijfkrachtenmodel moet toepassen of is het onduidelijk wat er allemaal in een DESTEP-analyse hoort te staan? Modelmatig helpt je op weg bij jouw zoektocht naar succes.

Alle afbeeldingen zijn vrij te gebruiken

Iedere uitleg is voorzien van een grafische weergave van het managementmodel. Deze geven in één oogopslag weer welke verbanden er bestaan tussen de omschreven begrippen. De afbeeldingen zijn vrij te gebruiken in verslagen en scripties.

M van Modelmatig

Modelmatig slider lowres-01

Misschien heb je hem al gezien. Dit is M. Hij maakt je wegwijs op de site. Zoek je een model of wil je een tool gebruiken, M helpt je.